top of page
all_787.jpg

Nytår 2024

Forkæl dig selv med en uforglemmelig nytårsmiddag på Falernum. Vi sørger for det gode humør og service i topklasse, så I blot kan læne jer tilbage og nyde aftenen med vores eksklusive 5-retters middag med tilhørende Vinmenu.

 

1350 dkk pr. person

 

Udforsk vores menu forneden (fås også vegetarisk). 

Skærmbillede 2024-09-24 kl. 12.41.28.png

Snacks

Start aftenen med en delikat snack-servering; Gillardeau østers terrine med abrikoskompot.

Vegetar: Gazpacho m. croutoner og semitørrede tomater.

Vin: Champagne André Jacquart, 1er Cru Vertus Expérience Extra Brut, Chardonnay

1. Servering

Stegte kammuslinger med citronsmørsauce og basilikum.

Vegetar: Burrata med figen, honningglaserede valnødder og basilikumolie.

Vin: Bodegas Ribada, Alma Tola, Spanien, Godello

Skærmbillede 2024-09-24 kl. 12.40.16.png
F_012.jpg

2. Servering

Oksetatar med estragonmayo, syltet kålroe & jordskokkechips. 

Vegetar: Stegt rosenkål m. estragonmayo, syltet kålroe og jordskokkechips

Vin: Nuiton Beaunoy, Pommard, Bourgogne, Pinot Noir

Hovedret

Okse culotte med karamelliseret løg, kartoffel- og pastinakpuré, grillet hjertesalat og sauce bordelaise. 

Vegetar: Blomkål stegt i brunet smør med karamelliseret løg, mini-gulerødder og blomkålspuré. 

Vin: K Vintners Broncho, Washington State, Malbec, 2016

all_681.jpg
IMG_6449_Original.jpeg

Dessert

Afslut aftenen med en servering Gateau Marcel med kompot af vilde bær. 

Vin: Mas Amiel Maury, 20 års, Grenache noir

Obs. Restauranten lukker kl. 23.00, hvor vi takker af for i aften og ønsker alle et Godt Nytår. VI glæder os til en fornøjelig aften!

Godt Nytår!

bottom of page