Nytår 2024
Forkæl dig selv med en uforglemmelig nytårsmiddag på Falernum. Vi sørger for det gode humør og service i topklasse, så I blot kan læne jer tilbage og nyde aftenen med vores eksklusive 5-retters middag med tilhørende Vinmenu.
1350 dkk pr. person
Udforsk vores menu forneden (fås også vegetarisk).
Snacks
Start aftenen med en delikat snack-servering; Gillardeau østers terrine med abrikoskompot.
Vegetar: Gazpacho m. croutoner og semitørrede tomater.
Vin: Champagne André Jacquart, 1er Cru Vertus Expérience Extra Brut, Chardonnay
1. Servering
Stegte kammuslinger med citronsmørsauce og basilikum.
Vegetar: Burrata med figen, honningglaserede valnødder og basilikumolie.
Vin: Bodegas Ribada, Alma Tola, Spanien, Godello
2. Servering
Oksetatar med estragonmayo, syltet kålroe & jordskokkechips.
Vegetar: Stegt rosenkål m. estragonmayo, syltet kålroe og jordskokkechips
Vin: Nuiton Beaunoy, Pommard, Bourgogne, Pinot Noir
Hovedret
Okse culotte med karamelliseret løg, kartoffel- og pastinakpuré, grillet hjertesalat og sauce bordelaise.
Vegetar: Blomkål stegt i brunet smør med karamelliseret løg, mini-gulerødder og blomkålspuré.
Vin: K Vintners Broncho, Washington State, Malbec, 2016
Dessert
Afslut aftenen med en servering Gateau Marcel med kompot af vilde bær.
Vin: Mas Amiel Maury, 20 års, Grenache noir
Obs. Restauranten lukker kl. 23.00, hvor vi takker af for i aften og ønsker alle et Godt Nytår. VI glæder os til en fornøjelig aften!